Rabu, 20 Juni 2018

Dus dat gezicht is niet pokdalig na acne

http://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-cipaganti-coblong-kota-bandung/

Dus dat gezicht is niet pokdalig na acne

 

Nadat de acne is leeggelopen, kunt u nog steeds andere problemen hebben, namelijk pokdalig gezicht als gevolg van acne-littekens. De aandoening is moeilijker te verwijderen dan om acne zelf te behandelen. Wanneer acne ontsteking zo ernstig is dat het zich ontwikkelt tot de diepste laag van de dermis, wordt het huidweefsel beschadigd. Dat is wat het gezicht een gat maakt, zei Dr. Gloria Novelita, SpKK, toen Wolipop een ontmoeting had met de lancering van Nexcare 'Acne Cover' in Anz Tower, Sudirman, South Jakarta, donderdag (4/7/2013). Artsen die berprakteren in de BeYoutiful Clinic wordt geadviseerd om pockmarks te voorkomen, omdat als het gezicht hol is, het moeilijker te overwinnen is. Hier zijn suggesties van dr. Gloria om te voorkomen dat gezichten pokdalig worden door acnelittekens.

 

1. Onmiddellijk de acne overwinnen De droogheid van acne moet onmiddellijk worden behandeld. Zo niet, dan kan acne meer ontstoken raken. Wanneer acne ontstoken is, kan de diepste huid gewond raken. Het weefsel gaat verloren als gevolg van acne en dan om te helen en nieuw weefsel om weer te groeien is moeilijk. Als gevolg hiervan zal de huid op het gebied van acne hol zijn, zei Dr. Gloria.

We hebben lotions of gels om acne te behandelen. Je kunt het kopen bij een apotheek.

2. Houd Acne niet vastDo knoeien met, knijpen en geen enkele stimulatie op de acne, huid arts adviseert afgestudeerden van Universita Indonesië. Wanneer de acne wordt samengeperst, laat de huid zelfs opzwellen en herstel lang. De zwelling treedt op omdat de wond wordt geïnfecteerd en er bacteriën voorkomen.3. Vermijd make-up Verpleegster wordt erger wanneer ze ingrediënten gebruikt die acne kunnen stimuleren, bijvoorbeeld een vochtinbrengende crème en make-up.

Als de huid vettig is, is het niet nodig om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken. Als het een droge huid is, kan een vochtinbrengende crème gebruiken, maar niet bij acne. Zoek naar een vochtinbrengende crème op basis van water dat veiliger is voor acne, en voegde de dokter van Gloria eraan toe.

Als u make-up moet gebruiken, moet deze dun worden aangebracht. Kies een poeder in plaats van tweezijdige cake van het poedertype met een zware inhoud. 4. Vermijd FacialFacial is een mechanische manier om vuil te verwijderen. Maar wanneer de huid ontstoken is, moet de acne niet met geweld worden verwijderd. Het maakt de ontsteking dieper. Niet genezen, kan zelfs een pokdalige huid hebben. 5. Overleg met een arts Als acne ernstig is, moet u onmiddellijk een arts raadplegen. De dermatoloog zal een effectief middel tegen acne bieden om het probleem aan te pakken. (kik / kik)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar